Despre Noi

Profesioniști

Determinați

Eficienți

Orientați către viitor

Suntem o familie

Înființată  de avocații parteneri, dr. Ionel OLTEANU și Eugen IEPURAȘ, ca expresie a calităților lor profesionale, societatea de avocați Olteanu, Iepuraș și Asociații reprezintă un proiect actual și eficient, care îmbină valențele avocaturii personalizate cu exigențele culturii organizaționale și asigură servicii juridice de calitate pentru o clientelă diversificată.

Valoarea societății a fost consolidată ulterior prin asocierea la acest proiect a unor avocați specializați în domenii de actualitate, de experiența cărora au beneficiat tot mai mulți clienți din țară și străinătate, echipa noastră devenind competitivă și recunoscută ca atare pe piața serviciilor avocațiale.

Suntem o echipă eficientă, responsabilă și creativă, adaptată la evoluția raporturilor juridice contemporane și care acoperă diferite domenii în teoria și practica dreptului, satisfacerea intereselor legale ale clienților fiind scopul nostru.

Societatea noastră s-a impus prin avocații ei ca o entitate profesională de referință în asigurarea apărării atât în procesele penale, cât și în gestionarea litigiilor complexe în celelalte domenii ale dreptului, reușind să se facă cunoscută prin serviciile juridice acordate clienților săi în țară și în străinătate, inclusiv în fața Curții Europene a Drepturilor Omului (Marea Cameră).

În același timp, ne bucurăm de sprijinul unei rețele internaționale de colaboratori în Europa, (Franța, Luxemburg, Olanda, Spania, Portugalia, Italia, Germania), dar și din alte zone (Canada).

Unde ne puteți găsi